Slide Flexibel, snel en mobiel: programma’s voor
de moderne onderneming, voor elk bedrijf
is er een bepaalde versie van Microsoft 365.
Zakelijk mail - Windows 365 NEEM CONTACT MET ONS OP

.

.

Office 365 Services

 

Flexibel, snel en mobiel: programma’s voor de moderne onderneming, voor elk bedrijf is er een bepaalde versie van Microsoft 365.

Programma’s die werken, overal

Geef uw medewerkers de vrijheid om waar en wanneer dan ook te werken, vanaf hun eigen apparaat. Teams kunnen vereenvoudigt worden en hun productiviteit kan worden verhoogd. Ook kunnen uw medewerkers een betere balans vinden tussen werk en hun privéleven. Met Microsoft 365 kunt u alles wat u op kantoor doet ook onderweg doen

Meer samenwerken

Met Microsoft 365 kunt u overal toegang geven tot zakelijke e-mail, functies voor het delen van bestanden en onlinevergaderingen, zonder de veiligheid in gevaar te brengen.

Als een netwerk werken

Sociale Media veranderen de manier waarop we communiceren en werken. Yammer het sociale bedrijfsnetwerk van Microsoft 365, helpt medewerkers samen te werken tussen afdelingen en locaties via zakelijke toepassingen. Met Sociale Media voor bedrijven kunnen medewerkers elkaar nu op compleet nieuwe manieren vinden en met elkaar samenwerken.

Doe-het-zelf Business Intelligence

U hoeft geen expert te zijn in de analyse van Big Data om elke dag beslissingen te kunnen nemen op basis van informatie. Biedt uw medewerkers gebruiksvriendelijke Business Intelligence met Microsoft 365.  Ze kunnen zelf aangepaste rapporten maken, belangrijke prestatietechnieken bijhouden en gegevens in beeld brengen om tot betere inzichten te komen.

contact

Kryptonweg 9F, 3812 RZ Amersfoort
T: +31850471970 | M: info@bridgeit.nl

contact

Meest gestelde vragen

Voor snelle antwoorden op u veelgestelde vragen, lees eerst onze FAQ pagina!

Meest gestelde vragen