OVERAL IN ÉN OM HET HUIS GENIETEN VAN EEN GOED WIFI NETWERK. BESTAAT DAT? JAZEKER!Wifi oplossingen

Waar zouden we vandaag zijn zonder wifi oplossing ? Een vraag waarvan wij u het antwoord niet hoeven te geven. Een stabiele en betrouwbare wifi is tegenwoordig een absolute must. Voor elke sitautie bieden wij de juiste wifi oplossing. Uiteraard ontbreekt ook de support op dit vlak niet en is ook wifi hulp een standaard onderdeel van onze dienstverlening. Zakelijk wifi is daarbij één van onze vele specialisaties.

Basis Wifi

We onderscheiden verschillende vormen van wifi. We bekijken graag met u samen welke wifi oplossing voor de beste is. Basis wifi is relatief eenvoudig aan te leggen. Hierbij maken we gebruik van zogenaamde acces points. Deze wifi oplossing is uitstekend geschikt voor de wat kleinere bedrijven (tot tien medewerkers). Natuurlijk wordt de veiligheid niet uit het oog verloren, want de acces points hebben allemaal een gebruikersnaam en wachtwoord.

Standaard Wifi

Veelal is een volledig dekkend netwerk een vereiste voor de klant. De wifi oplossing die hier bij past is de standaard wifi. Om dit te realiseren starten wij met een uitgebreide wifi meting. Hierdoor zijn we in staat om de acces points op precies de juiste plaatsen aan te brengen. Het resultaat hiervan? Overal een stabiele en betrouwbare wifi verbinding. Schakel, in geval van storing of problemen, met onze support wifi hulp. Overigens wordt standaard wifi veel ingezet bij bedrijven waar vaste gebruikers gebruikmaken van wifi op vaste plekken.

Managed Wifi

Een derde variant wifi oplossing is het zogenaamde “managed wifi”. U kunt niet buiten managed wifi als u een volledig dekkend netwerk nodig heeft waarbij uw medewerkers mobiel zijn binnen de locatie. Niets is immers zo vervelend als de internetverbinding op een mobiele telefoon wordt verbroken omdat uw medewerker zich verplaatst. Managed wifi maakt het mogelijk om regels en procedures met betrekking tot het gebruik van het netwerk op te stellen. Het is dan ook niet voor niets dat we deze wifi oplossing veel tegenkomen bij recreatiebedrijven, horecagelegenheden en dergelijke.

WiFi as a Service (WaaS)

Zakelijk wifi kent nog een variant, namelijk de Wifi as a Service. Dit zakelijk wifi wordt ook wel “WaaS” genoemd en levert u voor een relatief laag maandbedrag een uitstekend draadloos netwerk. Het prettige van deze wifi oplossing is dat u zich niet bezig hioeft te houden met zaken als beheer en onderhoud van het netwerk. U geeft deze verantwoordelijkheid immers uit handen door het betalen van een laag maandelijks bedrag. Deze wifi oplossing is heel flexibel, waarbij u niet vastzit aan langdurige contracten. U neemt een dienst af en daarmee behoeft u dan ook geen dure investering te doen. Met een relatief klein budget kunt u op deze manier toch in de behoefte van wifi voorzien. Een uitstekende wifi olossing voor bijvoorbeeld scholen, recreatiebedrijven en bedrijven met meerdere locaties. Uiteraard wordt bij deze wifi variant ook de eerder genoemde wifi hulp geboden.Wat zeggen klantenover ons


We bieden niet alleen VoIP – en internetdiensten, maar we bieden ook een breed scala aan gerelateerde services, zoals SEO vriendelijk webdesign, zakelijk mail diensten, wifi oplossingen, web hosting, domeinregistratie, netwerkbekabeling, netwerkbeheer en diverse andere ICT diensten.


  • Goed advies, snelle levering en goede nazorg.


    Tatlises Hollanda
  • In onze werkplekken hadden we veel problemen met Wifi. Of het werkte niet of aantal collegas konden er alleen op. Na bezoek van Bridge IT en plaatsen van nieuwe Wifi accespoints hebben we geen last meer van.


    Flexoffiz


Vragen ?Stel gerust u vraag

Gratis en vrijblijvend


Uw naam*

Uw telefoon*

Uw Email*

Uw website

Uw vraag

Waar gaat uw vraag over?