Krachtige websites voor groeiende bedrijven

Ontwerpen en bouwen van uw professionele website

Er is vandaag de dag geen bedrijf of organisatie die zonder een goede website kan. Hoewel er op internet verschillende formats worden aangeboden waarmee je snel een website in de lucht hebt, komt er bij het maken van een echt goede website meer kijken. Bridge IT is ook uw ICT bedrijf Amersfoort als het gaat om het ontwerpen en bouwen van uw professionele website. Bovendien bewijst Bridge IT dat dit wel degelijk tegen scherpe tarieven kan, zonder daarbij concessies te doen aan kwaliteit, service en support. Wij laten u graag zien dat een “betaalbaar website” zeker tot de mogelijkheden behoort. Onder de noemer “goedkoop website” gaan wij dan ook graag voor u aan het werk.
Gebruiksgemak en gebruiksvriendelijkheid

Een standaard website past uiteraard niet bij uw bedrijf of organisatie. Uw bedrijf is immers een uniek bedrijf en daar past alleen een unieke website bij. Met andere woorden…..maatwerk! Dit is dan ook precies de manier waarop wij het proces van website design en website bouwen benaderen. Hierbij luisteren wij goed naar uw wensen en uiteraard denken wij hierin graag met u mee. Zo beschikt u straks over een moderne website die niet alleen past bij uw bedrijf, maar ook uw doelgroep aanspreekt. Gebruiksgemak en gebruiksvriendelijkheid staan voorop en dit zijn aspecten die zeker zullen bijdragen tot een betere vindbaarheid door de bekende zoekmachines. En dit alles zoals gezegd tegen voordelige tarieven.Responsive maken van u website

Wij bieden deze dienst aan onder de service “ICT oplossing Amersfoort” en we hebben een ruime ervaring in het ontwerpen en bouwen van websites. Uw ambitie is onze uitdaging en het maakt hierbij niet uit of het nu gaat om enkel en alleen een website of bijvoorbeeld een website in combinatie met een webwinkel. Aangezien we steeds vaker “internetten” op onze mobiele telefoons en tablets zorgen wij ervoor dat uw website ook op deze devices er altijd perfect uitzien. Dit noemen we overigens het “responsive” maken van een website.
Raad en daad

En dan is het moment daar dat uw website voor iedereen te zien en te bezoeken is. Of wel, de website gaat live. U bent er dan echter nog zeker niet. Bridge IT staat u ook vanaf dit moment graag verder bij met raad en daad. “Raad” kan in dit geval bestaan uit advies met betrekking tot online marketing en “daad” betreft in dit geval de uitvoering. Op deze manier brengt u ook al uw activiteiten inzake uw website onder bij één partij. En zoals u ongetwijfeld weet is dat niet alleen efficiënter, maar zeker ook voordeliger. Vanzelfsprekend zorgen wij vooor bij uw bedrijf passende e-mail adressen.

Kiezen voor webdesign van Bridge IT betekent dat u zelf in control bent. U bepaald zelf het aantal pagina’s en bent hierbij niet gebonden aan een bepaald maximum. Informeer naar de mogelijkheden en wij laten u graag zien dat project “Betaalbaar website” ook voor uw bedrijf de juiste oplossing is.

Wat zeggen klantenover ons


We bieden niet alleen VoIP – en internetdiensten, maar we bieden ook een breed scala aan gerelateerde services, zoals SEO vriendelijk webdesign, zakelijk mail diensten, wifi oplossingen, web hosting, domeinregistratie, netwerkbekabeling, netwerkbeheer en diverse andere ICT diensten.


  • Bridge IT heeft mijn website gemaakt waar wij precies op zoek waren. De communicatie liep heel goed en snel. We krijgen nu ook klanten via onze site, investering is terugverdien ! Ga zo door jongens !


    Berk Logistics
  • Bridge IT heeft voor ons een mooie en functionele site opgeleverd.
    We kregen goed goed advies en ze stonden ook volledig open voor ideeën. Onze wensen en eisen zijn volledig uitgevoerd. Ook de nazorg werd heel goed opgepakt.


    Rots Automobielen


Vragen ?Stel gerust u vraag.


Uw naam*

Uw telefoon*

Uw Email*

Uw website

Uw vraag

Waar gaat uw vraag over?