Onze telecom diensten


VoIP telefonie

Een uitstekende hosted telefonie oplossing voor zakelijk telefoneren Dankzij VoIP, het bellen via internet, hoeft u de centrale telefonieapparatuur niet meer in uw eigen bedrijf aan te leggen en te onderhouden.

Lees verder


SIP Trunk

Als uw huidige telefooncentrale nog niet is afgeschreven of u vindt het om andere redenen nog te vroeg voor een volwaardige VoIP-oplossing, dan is Voice Connect van Bridge IT een uitstekende optie.

Lees verder


Mobiel

Vast en mobiel integreren en het hele beheer uit handen geven ? Dat kan bij Bridge IT waarbij zowel vaste als mobiele telefonie worden beheerd door ons hosted platform. Veel service, veel functionaliteit, geen zorgen

Lees verder


Hosted Voip

Steeds vaker stappen bedrijven over op hosted VoIP, omdat zij in deze dienst de oplossing zien met betrekking tot zakelijke telefonie. Bellen over internet is immers goedkoop bellen. Bridge IT gaat een stap verder en brengt hiertoe een dienst op de markt die zelf ontwikkeld is. We hebben het dan over
“Managed Voice”. Managed Voice mag, wat Hosted VoIP telefooncentrales betreft, gerust worden omschreven als hypermodern en “state of the art”. Bridge IT laat u, zonder investeringen, profiteren van de voordelen die deze zeer compleet uitgeruste VoIP centrale te bieden heeft. Deze telefooncentrale is uiterst betrouwbaar en daarnaast ook zeer flexibel in gebruik. Zonder dat u enige investering hoeft te doen laat u deze centrale meegroeien met uw bedrijf of organisatie. Voor de prijs hoeft u het niet te laten, want voor slechts vanaf € 4,- per maand maakt u al gebruik van de Hosted VoIP van Bridge IT. Het moge duidelijk zijn dat de kosten per gebruiker hierdoor laag uit zullen vallen.

 • Uitstekende bereikbaarheid
 • Geen hoge investeringskosten m.b.t. een telefooncentrale
 • Grote mate van flexibiliteit
 • Uitstekend in te passen in uw mobiele telefonie
 • Online beheer van de telefooncentrale
 • Geen kosten voor zaken/onderdelen die u niet gebruikt
 • Kosteloos bellen met andere vestigingen (ook internationaal!)
 • Gebruik van hypermoderne VoIP telefooncentrale

Uitgebreide standaard functionaliteiten

Uiteraard mogen standaard functionaliteiten van een telefooncentrale niet ontbreken als u overstapt op bellen over internet middels de hosted VoIP telefooncentrale van Bridge IT voor uw zakelijke telefonie. Bij standaardfuncties moet u in dit geval denken aan diensten als bijvoorbeeld doorverbinden, voicemail, doorschakelen, een telefoon en/of adresboek, alsmede ook aan zaken als een welkomstboodschap. Kiezen voor de hosted VoIP telefooncentrale betekent profiteren van extra mogelijkheden als snel-kiesnummers, online beheer, keuzemenu’s en door middel van belstatistieken inzicht krijgen in het belverkeer -en gedrag. Prettige bijkomstigheid is dat u voor deze extra mogelijkheden niet extra hoeft te betalen, want goedkoop bellen is uiteraard een factor om rekening mee te houden. Hier volgt een volledige opsomming van de gratis extra’s die de hosted VoIP telefooncentrale van Bridge IT u biedt:

 • Online beheer
 • Gebruik van softphone via internet
 • Doorverbinden
 • Mogelijkheid tot voicemail
 • Eenvoudig instellen van belgroepen
 • Wachtrijen
 • Keuzemenu (IVR)
 • Instellen van dag -en nachtstand

Hosted VoIP functionaliteiten tegen betaling

Voor een aantal aanvullende functionaliteiten worden er wel kosten in rekening gebracht. Desondanks blijft bellen over internet goedkoop bellen. Eén van de aanvullende functionaliteiten die belangrijk zijn voor zakelijke telefonie is de mogelijkheid tot het opnemen van gesprekken. U begrijpt dat dit de nodige opslagcapaciteit vraagt. Dit is dan ook de reden waarom wij een klein bedrag per maand voor deze functionaliteit in rekening brengen. Alle gesprekken worden opgenomen welke u online op kunt vragen (in mp3 formaat). Doordat de Hosted VoIP centrale voorzien is van een zogenaamde XML API koppeling is het mogelijk om dit systeem op eenvoudige wijze te koppelen aan het softwarepakket dat u gebruikt. Bijkomend voordeel van Bridge IT is dat wij software hebben ontworpen die het mogelijk maakt om te bellen vanuit internetbrowsers. Ook bellen vanuit Outlook behoort tot de mogelijkheden. Zelf een telefoonnummer intikken behoort hiermee tot het verleden. 


Sip Trunk

Betaalbaar, betrouwbaar en bereikbaar met een SIP Trunk

Met SIP trunk sluit u uw telefooncentrale via VoIP aan op het openbare telefoonnetwerk. Een toepassing die uw bedrijf flinke kostenbesparingen oplevert op infrastructuur en gesprekskosten. Hierbij is het belangrijk dat uw huidige telefooncentrale SIP trunk telefonie ondersteunt. Bridge IT is namelijk SIP provider en kan met SIP telefonie VoIP gesprekken tegen fors lagere kosten afhandelen.

Hoe SIP Trunk werkt

Uw telefooncentrale staat in verbinding met het openbare telefoonnet. Het openbare telefoonnet registreert het nummer dat u heeft ingegeven en routeert het gesprek vervolgens naar de juiste locatie via traditionele telefoonlijnen. SIP trunk maakt het mogelijk dat een telefoongesprek voor een groot deel over het Hosted VoIP platform (bijvoorbeeld via (A)DSL ) getransporteerd wordt. Het IP-netwerk is naast het transporteren van data ook uitermate geschikt voor het transporteren van spraak. SIP trunk combineert aansluitingen voor zowel data als spraak in één enkele lijn. De SIP trunk is als het ware een katalysator tussen uw telefooncentrale (PBX) en uw internetverbinding. Het grote voordeel hiervan is dat een telefoongesprek over een IP-lijn beduidend goedkoper is dan via een traditionele telefoonlijn.

Een voorbeeld van SIP Trunk

Stelt u zich de volgende situatie voor. Een internationaal handelsbedrijf heeft een betrekkelijk nieuwe telefooncentrale. De medewerkers bellen via een ISDN infrastructuur veel met internationale klanten en leveranciers. Als deze centrale wordt uitgerust met een SIP module, dan kan deze organisatie tot wel 95% besparen op belkosten. KPN rekent bijvoorbeeld voor een gesprek naar China €0,94 cent per minuut. Bridge IT berekent slechts €0,060 cent per minuut.

 • Voordelen Hosted VoIP Telefooncentrale
 • Geen kostbare investering in een telefooncentrale
 • Zeer schaalbaar
 • Niet locatiegebonden / Geen vaste werkplekken
 • Online uw Telefooncentrale beheren
 • Perfect te integreren met mobiele telefonie
 • Alleen betalen wat u nodig heeft
 • Gratis (internationaal) bellen met uw nevenvestigingen
 • Zeer geavanceerde VoIP Telefooncentrale

Mobiel

Zakelijke telefonie mobiel

Als het gaat om zakelijke telefonie, dan vallen zakelijke mobiele abonnementen natuurlijk ook onder deze noemer. Voor Bridge IT is het dan ook vanzelfsprekend om naast al onze andere diensten ook een zakelijk mobiel abonnement aan te bieden. Dit zakelijke mobiele abonnement is het alternatief voor zakelijk mobiel van de bekende telecomproviders. Een uitstekende service, zeer voordelige tarieven in combinatie met verschillende extra functionaliteiten zijn hierin standaard onderdelen. U heeft hierbij de keus uit verschillende abonnementsvormen. Een zogenaamd onbeperkt bellen abonnement is slechts één voorbeeld van de vele mogelijkheden die wij u te bieden hebben op dit vlak. Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat zakelijke telefonie veelal maatwerk is. Wij kunnen u dit maatwerk leveren en voorzien u dan ook graag, geheel vrijblijvend, van advies.

Zakelijke  mobiele  abonnementen  zijn  op  de  zakelijke  markt  niet  meer  weg  te  denken.  Naast  vast-mobiel  integratie  biedt  Bridge  IT  ook  een  ͚standaard͛  mobiel  abonnement  aan.  Door  scherpe  tarieven,  unieke  functionaliteiten  en  uitstekende  service  biedt  Bridge  IT  een  perfect  alternatief  voor  zakelijk  mobiel.  Natuurlijk  heeft  Bridge  IT  verschillende  abonnementen,  voor  elk  gebruik.  Van  een  Flex  abonnement  zonder  data  en  belminuten  tot  een  onbeperkt  bellen  abonnement  met  20GB  en  alles  hier  tussen.  Zakelijk  mobiele  telefonie  is  vaak  maatwerk,  Bridge  IT  geeft  graag  geheel  vrijblijvend  een  advies  voor  uw  organisatie.

De voordelen van zakelijke mobiele telefonie

Bridge IT kent de zakelijke markt als geen ander. We zijn dan ook niet voor niets een zakelijke provider die weet wat u als zakelijke professional belangrijk vindt. Goedkoop bellen is belangrijk, maar een minstens zo belangrijke factor is snelheid. Het activeren van bijvoorbeeld een abonnement of een SIM kaart mag niet veel tijd kosten en Bridge IT regelt dit voor u in minder dan een dag. Ook in gevallen dat een SIM kaart moet worden vervangen, bijvoorbeeld door verlies/diefstal, regelen wij dit snel voor u. Wanneer we kijken naar de functionaliteiten die Bridge IT aanbiedt, dan durven wij te zeggen dat wij hier toonaangevend in zijn in de branche. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

 • Meerdere mobiele nummers mogelijk op één SIM kaart
 • Mogelijkheid tot ontvangen van vaste nummers op uw mobiel (kosteloos!)

Het beheer van deze nummers in de praktijk erg eenvoudig. De REACH applicatie bied u daarnaast een aantal extra praktische opties.

Wat zeggen klantenover ons


We bieden niet alleen VoIP – en internetdiensten, maar we bieden ook een breed scala aan gerelateerde services, zoals SEO vriendelijk webdesign, zakelijk mail diensten, wifi oplossingen, web hosting, domeinregistratie, netwerkbekabeling, netwerkbeheer en diverse andere ICT diensten.


 • Bij Bridge IT staat de klant centraal! De medewerkers hebben niet alleen veel kennis van zaken maar staan altijd voor je klaar om je snel en vriendelijk te helpen.


  Independens
 • Na 2 jaar veel telefonie problemen bij verschillende bedrijven heeft Bridge IT uiteindelijk alle problemen in een keer opgelost. We zijn zeer tevreden over hun dienstverlening en klantvriendelijkheid.


  Vleeshandel Asya


Vragen ?Stel gerust u vraag


Uw naam*

Uw telefoon*

Uw Email*

Uw website

Uw vraag

Waar gaat uw vraag over?