INTERNET DIENSTEN


Internet over koper (xDSL)

Het is aan te raden om diensten als telefonie en internet bij één en dezelfde partij onder te brengen. Dit is niet alleen voordeliger, maar op deze manier heeft u slechts één aanspreekpunt voor uw telefonie en zakelijk internet. Bovendien maakt dit het leveren van maatwerk stukken eenvoudiger

Internet voor bedrijven, ook wel zakelijk internet genoemd, is nu eenmaal van levensbelang vandaag de dag. Bridge IT is dan ook graag uw provider als het gaat om zakelijk internet. Natuurlijk niet in de laatste plaats omdat Bridge IT ook het adres is voor uw zakelijke (mobiele) telefonie. Kiezen voor Bridge IT bewijst dagelijks in de praktijk dat goedkoop internet wel degelijk bestaat. Hierbij aangetekend dat wij geen concessies doen aan kwaliteit, service en support. Met andere woorden, Bridge IT levert totaaloplossingen met betrekking tot telefonie, kantoor internet en zakelijk internet, maar ook met betrekking tot zaken als internet back-up.

Kijken we naar internet voor bedrijven en zakelijke telefonie over koper dan heeft Bridge IT hier passende oplossingen voor. Kostenreductie en een hogere flexibiliteit worden gerealiseerd door VoIP naadloos in te passen in VDSL, ADSL en SDSL.bis.I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Eén van de diensten die Bridge IT aanbiedt is zakelijk internet via ADSL. Ook dit internet voor bedrijven is goedkoop internet. De ADSL technologie maakt gebruik van uw reeds bestaande vaste telefoonlijnen. Op deze manier wordt een breedbandverbinding opgezet waarmee uw data wordt binnen gehaald. Zakelijk internet via ADSL technologie leveren wij u met snelheid tot 24 Mbps downstream en maximaal 1 Mbps upstream. Het is hierbij belangrijk om te weten dat de maximale snelheid afhangt van de afstand van uw bedrijf of kantoor tot de wijkcentrale.

Naast ADSL internet kunt ook bij Bridge IT terecht voor VDSL internet voor bedrijven. De snelheid van VDSL internet ligt beduidend hoger dan ADSL internet. Via de VDSL of VDSL2 verbindingen van Bridge IT is het mogelijkheden om snelheden te halen tot 100 Mbps down en qua upload 10 Mbps. Ook VDSL internet scharen wij onder de noemer van goedkoop internet, omdat u via deze technologie voorzien bent van een uitstekende verbinding voor telefonie en dataverkeer. Pluspunt van met name VDSL2 is dat deze lijnen op veel plaatsen in Nederland beschikbaar en te gebruiken zijn. Dus ook voor uw kantoor internet!

SDSL internet is uitermate geschikt als kantoor internet/zakelijk internet. Deze technologie is namelijk als het ware gemaakt voor serverapplicaties en/of VoIP telefonie. Overigens is down -en upstream snelheid bij SDSL breedband gelijk aan elkaar. SDSL is een prima alternatief voor glasvezel. Glasvezel is immers nog steeds niet overal beschikbaar, maar door SDSL verbindingen te bundelen worden de mogelijkheden van glasvezel enigszins geëvenaard. Met, vanzelfsprekend, vaste IP-adressen en gebundelde SDSL verbindingen, zijn snelheden tot 20 Mbps een garantie. Hierbij bieden wij een up-time garantie van maar liefst 99,9%.

Bridge IT heeft voor elk bedrijf of organisatie de best passende oplossing in huis. Dit is mede mogelijk doordat wij geautoriseerd wederverkoper zijn van zakelijke internet aanbieders. Onder andere door het leveren van maatwerk middels SLA’s (Service Level Agreement)en overboekingen zijn wij in staat u een beschikbaarheid te garanderen tot wel 99,9 procent. Uiteraard staan wij 24/7 voor u klaar met onze support afdeling.

Naast de eerder genoemde breedbandverbindingen verzorgt Bridge IT ook uw zakelijk internet via glasvezel. De netwerken van onder andere KPN, TELE2, Reggefiber en Eurofiber hebben voor ons dan geen geheimen. Uw locatie is bepalend voor welk netwerk wij u adviseren. Immers, goedkoop internet is een basis voorwaarde en dat verliezen wij uiteraard nooit uit het oog.

Internet voor bedrijven kan ook door Bridge IT verzorgd worden middels de glasvezel netwerken van Reggefiber en Caiway. Dit netwerk wordt ook wel het Fiber to the home netwerk genoemd. Bridge IT onderscheid zich als provider door op deze netwerken een vast IP adres aan te bieden. Dit maakt namelijk zakelijk gebruik nodig. Daarnaast leveren wij uiteraard ook via glasvezelnetwerken die op bedrijven -en industrieterreinen zijn aangelegd.
 Alle voordelen op een rij levert onderstaande opsomming op:

 • Voor alle verbindingen heeft u slechts één aanspreekpunt
 • De mogelijkheid tot het koppelen van meerdere locaties
 • Te allen tijde een vast IP adres
 • Korte levertijden


WhatClients Say


We do not only provide SEO and Internet marketing services but we also offer a wide array of related services such as SEO friendly web design, pay per click, affiliate marketing, website audits, social media optimization, branding and several others.


 • One of the best theme I have ever used. Every minor detail has been taken care of. Clean, Modern Design can be used for any type of website. Excellent template.

  John Anderson
  John Anderson
  Risotto Co
 • Lida has assisted me with questions in regards to web hosting and has offered me more insight in half an hour than my current host did in all the years I have been with them.

  Lida Smith
  Lida Smith
  Mexin Co


RequestA Free Quote


Uw naam*

Uw telefoon*

Uw Email*

Uw website

Uw vraag

Waar gaat uw vraag over?