Telefonie

Beste VoIP abonnement

U zult zich zeker afvragen waar een goed VoIP abonnement aan moet voldoen?

Stel u zich eens voor dat u gebeld wordt en al weet waar het gesprek over zal gaan voordat u opgenomen heeft. In dit artikel komt u meer te weten over VoIP abonnementen en de functies hiervan.

Bridge IT voordelen

Uiteraard moet service voorzien zijn van hoge kwaliteit. Bij Bridge IT in Amersfoort kunnen wij u zeker garanderen  een van de beste VoIP abonnement en de juiste dienstverlening.

Bij ons bieden we aantrekkelijke VoIP abonnementen voor aantrekkelijke prijzen. Wie wilt dat nou niet ?

Door onze aanbod van VoIP abonnementen, bent u binnenkort beter en overal bereikbaar. Ook bieden we via ons de mogelijkheid om extra functies zonder eventuele extra kosten te kunnen gebruiken. Ook speelt betrouwbaarheid bij ons een grote rol.

We willen uiteraard dat u tevreden bent met onze dienstverlening die we aanbieden en de kwaliteit. Mochten er toch problemen ontstaan, waar we niet van uit gaan, dan zorgen wij uiteraard voor een passende en kwalitatieve oplossing.

Wij van Bridge IT vinden persoonlijke aandacht dan ook erg belangrijk. Elk bedrijf heeft een andere kwestie en met onze ervaren monteurs, helpen wij u graag op weg naar een professioneel en overzichtelijk systeem.

Vergelijking met andere bedrijven

“Wat wij van Bridge IT vaker zien is dat bedrijven extra (hoge) kosten vragen voor hun service en functies. Maar dan is de vraag of het wel van topkwaliteit is wat ze leveren en ook of het de beste VoIP abonnement is ?

Wij willen u niet laten twijfelen en zetten de lat zo hoog mogelijk neer voor uw wensen. En geen enkele klus is ons dan ook te groot. Met wat overleg en enkele voorbeelden zorgen wij ervoor dat we u bedrijf voorzien van een voordelig en professioneel VoIP systeem..”

Verschillende VoIP abonnementen

Bedrijven bieden verschillende VoIP abonnementen aan, net zoals bij een provider. Een pakket bestaat uit de hoeveelheid gebruikers, de opties, aantal telefoonnummers en natuurlijk de hoeveelheid belminuten.

Vaak zijn er standaardpakketten die er aangeboden worden. Afhankelijk van het bedrijf is het ook weleens mogelijk om een eigen pakket samen te stellen.

Onze aanpak

Wij pakken het net wat anders aan en bieden twee pakketten aan. Beide pakketten hebben alle benodigde functies alleen verschilt het aantal belminuten. Bij een standaard abonnement betaald u per gebruiker en gemaakte belkosten. Bij onbeperkt VoIP bellen, krijgt u per gebruiker tegoed om te bellen binnen en buiten Nederland (Fair Usage Policy).

Dit doen wij om onverwachte en onnodige kosten te voorkomen voor de klant. VoIP abonnement bij ons is maandelijks opzegbaar. Dus bij eventuele ontevredenheid is het opzeggen geen probleem en zit u dus nergens aan vast.

Hopend u hiermee een beter beeld te hebben gegeven over de abonnementen en de verschillende aanbieders. Wij zijn er van overtuigd om te voldoen aan uw wensen en hopen dat wij geschikt zijn om uw betrouwbaarheid te krijgen.

Wilt u meer weten over onze verdere diensten die we leveren, dan kunt u van zelf sprekend contact opnemen met ons en zullen we uw vragen in behandeling nemen. Wij staan er voor u. En maken wij het werk voor u makkelijker